Forrige helg var hele familien Sand på Pinsestevnet i Seljord.  Tine hadde med seg Rival, de skulle starte femgang og stilpass.
Rival fant seg fort til rette på stevneplassen og virket være i fin form og klar for uttakningen. Treningen opp mot stevnet har stort sett bestått av lette og gøyale turer, for å beholde han kvikk og klar for oppgavene. Uttakningen gikk over all forventning og Rival og Tine lå på en 1. plass med poengsum 5,17.
Stilpass senere på kvelden skulle bli en fin trening for unge Rival, som første gang de vendte nesen sammen ned et pass-strekke. Rival holdt seg kald og rolig, og de fikk en fin gjennomkjøring av disiplinen. Galopp i 2. forsøk gjorde at de ikke fikk godkjent.
Søndagen var det fri fra banen og konkurransen, og kvelden ble benyttet til en liten økt for å sjekke at alt var på plass for mandagens finale.
Mandag og finaledag. I finalen viste Rival seg fint frem og ble belønnet med jevne fine tall. Rival gikk opp både 1 og 2 karakterer fra forrige stevnet, og ble belønnet opp til 7,5 for oppgavedelen galopp.
Det ble seier også i finalen med en total poengssum på 5,43.
Rival viser fin progresjon og utvikling hele veien. Tilbakemeldingene på han var mange og veldig positive. Så vi kan ikke si annet enn at vi er veldig spent på fremtiden for denne herlige hesten. Nå venter det gress, hopper og kos, og rolig trening frem mot høsten, da han etterhvert skal trenes opp mot ny visning i 2013.

(Flere bilder kommer)