I helgen var Tine på MyraCup på stall Stall Myra i Mjøndalen. Tine hadde med seg Rival og Glúmur, begge hestene skulle ha sin debut i F1-klassen.  Først ut var Glúmur som virket veldig fornøyd og klar under oppvarmingen, hingsten har hatt veldig god utvikling de siste mnd og vi ser spent frem imot neste sesong. Programmet var ryddig og fint, og det ble belønnet med noe ujevne tall,  men det ga en totalsum på 5.33 og 7. plass. En fin start for begge to.

Rival var neste hest ut. Rival har stort sett gått her hjemme på gården med hopper denne sommeren, og treningen har vært lett i tiden hoppene har vært her. Med sitt fantastiske gemytt har han likevel vist seg positivt frem og hatt en fin utvikling i treningen den siste tiden, og alle hoppene ser ikke ut til å ha affisert ham noe annet enn i positiv retning.
Programmet ble vist fint frem og belønnet med jevne tall med en totalssum på 5,10

Etter et opprykk i finalen skulle Tine og Rival, ut i A-finale senere på dagen.  De høynet poengene for enkelte oppgavedeler med inntil 1,5 karakter og det var en veldig fin trening og gjennomkjøring for Tine og Rival som kunne fornøyd vende hjem fra et flott arrangement med 6.plass i bagasjen med poengssum 5,31.

Vil også benytte anledningen til å takke Stall Myra og Nils-Christian Larsen for et flott og proffesjonelt arrangement hele veien.