Helgen 2. og 3. November tok vi turen sammen med Bernt og Gabrielle Severinsen samt Tigull fra Kleiva som også skulle ned til Hammerthor Poolcenter  for en måneds opphold med svømmetrening. Vi fikk en fin omvisning på svømmesenteret og hestene ser ut til å være i gode hender. Videre gikk turen til flotte Slippen, hvor vi ble tatt godt imot hos Jóhann Rúnar Skúlason og Stina Larsen. I desember måned reiser Rival videre til Slippen og skal stå i trening hos Jóhann frem til kåring hvis alt går etter planen. Vi fikk også se et par avkom etter selveste Garri fra Reykjavik, og dermed også Rivals halvbrødre. Det var to 3-årshingster som virkelig viste seg godt frem, med store romslige bevegelser og en utrolig letthet i gangartene.

Jeg kan ikke si meg annet enn veldig spent på Rivals utvikling og gleder meg til å følge med i tiden fremover.

Neste stopp på turen var Stald Gavnholt, hos Agnar og Anne Stine. Der ble kvelden avsluttet på en restaurant i Silkeborg. God mat og godt selskap gjorde dagen komplett.
Lørdag fikk vi en omvisning på stallen og fikk se noen fine føll og unghester ute på beiteområdet.  Virkelig spennende emner for fremtiden.
Fornøyde kunne vi vende turen hjemover, og på vei til båten, stoppet vi på kafé i Hirtshals hvor vi møtte  Rune Svendsen fra Teland Hester, som nå er bosatt i Danmark sammen med kona Steffi Svendsen.
Fylt opp med inspirasjon og inntrykk kan jeg vel hjemme vente i spenning på tiden fremover.